11 cei mai buni pantofi de alergat pentru femei

Când ieși pe ușă pentru o alergare, adidașii pe care îi pui în picioare vor fi diferența dintre un antrenament grozav și durerea de picioare. Pantofii de alergat sunt disponibili în sute de stiluri diferite de la nenumărate mărci, așa că poate fi imposibil să găsești cei mai buni pantofi de alergare pentru tine.
cei mai buni pantofi de alergat pentru femei
Laboratorul de textile Good Housekeeping Institute testează în mod regulat încălțămintea, de la pantofi de mers până la sandale comode, pentru a găsi cele mai bune pentru picioare fericite. Am pus recent la încercare mărcile de adidași de top, evaluând confortul și suportul din partea panoului nostru de teste. Peste 100 de testeri au evaluat adidași de la o varietate de mărci și au făcut exerciții fizice timp de cel puțin trei ore înainte de a oferi feedback cu privire la confortul și performanța pantofilor. Oamenii noștri de știință în fibre au tăiat, de asemenea, fiecare stil în jumătate, astfel încât experții noștri Jordan Metzl, MD, medic în medicină sportivă la Spitalul de Chirurgie Specială din New York, și Emily Splichal, DPM, podiatru la Centrul pentru Podiatrie Funcțională și Regenerativă. Medicină din New York City, ar putea evalua suportul fiecărui pantof pentru suport, amortizare și calitatea materialelor. Aceste alegeri provin de la mărci cu performanțe de top, stiluri cu recenzii excelente de la recenzenți și editori online și pantofi sport cu caracteristici inovatoare pentru cea mai bună cursă de până acum.
Cei mai buni pantofi de alergare: Asics Gel Cumulus 22
Pantofi de alergare cu cea mai bună valoare: pantofi de alergare Tiosebon pentru femei
Cei mai buni încălțăminte de alergare cu slip-on: Allbirds Tree Dashers
Cei mai buni pantofi de alergare pentru începători: pantofi de alergare Brooks pentru femei Ghost 12
Cei mai buni pantofi de alergare pentru antrenament de viteză: Saucony Endorphin Speed pentru femei
Cei mai buni pantofi de alergare pentru beton și drum: pantofi Adidas Ultraboost 20
Cei mai buni pantofi de alergare pentru distanțe lungi: pantofi de alergare Saucony Ride ISO 2
Cei mai buni pantofi de alergare ușoare pentru banda de alergare: pantofi de antrenament New Balance Nergize FuelCore pentru femei
Cei mai buni pantofi de alergare pentru durerile de picioare: pantofi de alergare Hoka One One Bondi 7
Cei mai buni pantofi de alergare pentru picioare plate: pantofi de alergare Asics Gel-Kayano 26 pentru femei
Cei mai buni pantofi de alergare: Merrell MTL Skyfire Sneaker

Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra pantofi de alergat:


Pentru a determina care pantofi de alergare sunt cei mai buni pentru tine, va trebui să răspunzi la câteva întrebări înainte de a începe căutarea. Acești factori sunt importanți în care stilurile vor fi confortabile și vor preveni veziculele:
  • Distanța și nivelul de calificare: cât de departe sunt alergările tale medii în fiecare săptămână contează pentru ce tip de pantof de alergare va oferi suportul potrivit. Dacă sunteți un începător care aleargă pe distanțe scurte, veți dori pantofi care oferă o amortizare suplimentară și stabilitate pentru a preveni rănile. Pentru alergătorii pe distanțe lungi, veți avea nevoie și de modele de amortizare, dar ușoare, cu un deget mai lat pentru a se adapta oricărei umflături care se pot întâmpla în timpul maratoanelor.
  • Unde alergi: alergătorii vor trebui să cumpere pantofi de alergare cu tălpi exterioare cu tracțiune ridicată, care pot prinde pe traseele umede în condiții imprevizibile. Pantofii de alergare nu vor funcționa atunci când alergați pe o pistă, drumuri sau bandă de alergare, așa că cel mai bine este să aveți o pereche pentru ambele dacă comutați între trasee și alte condiții de alergare.
  • Protonația: Pronația se referă la mișcarea spre interior pe care o face în mod natural piciorul tău pentru a distribui forța de impact asupra solului în timp ce alergi - cantitatea de pronație diferă pentru fiecare. Suprapronarea înseamnă că piciorul tău se rostogolește prea mult spre interior, în timp ce subpronația înseamnă că nu este suficient. Acest lucru plasează mai multă presiune și forță de impact pe o zonă mai mică, astfel încât degetele de la picioare sau călcâiul ajung să facă mai multă muncă. Mulți adidași de alergare vor specifica dacă sunt cei mai buni pentru suprapronație, neutru sau subpronație.

sneakers alergare dama
Printre experții în alergare, există o dezbatere dacă ar trebui să vă concentrați dacă adidașii sunt proiectați pentru nivelul dvs. de pronație. Vă recomandăm să vă concentrați pe confort și potrivire generală, deoarece un pantof incomodă nu vă va servi niciodată bine în timp ce alergați.

Cum să găsești cei mai buni pantofi de alergare pentru tine:


În primul rând, va trebui să încerci pantofii în magazin. Chiar dacă sunteți un cumpărător online, dacă sunteți în căutarea unei noi perechi de pantofi de alergare într-un stil sau după o marcă pe care nu l-ați încercat niciodată până acum, cumpărăturile în persoană sunt cel mai bun pariu. Iată ce să faci odată ce ajungi acolo:
  1. Observați ce caracteristici sunt cele mai importante pentru dvs. la pantofii de alergare și nu alegeți pantofii de sport doar pentru aspect - veți risca dureri de picioare și chiar răni!
  2. Ridică pantofii. Evitați stilurile grele, cu excepția cazului în care aveți picioare plate sau alte probleme ale picioarelor, caz în care un stil mai greu vă poate ajuta să vă asigurați mai mult sprijin și control.
  3. Nu vă asumați dimensiunea. Fiecare marcă (și chiar fiecare stil!) va avea variații în ceea ce privește mărimea și potrivirea, așa că este important să încerci cât mai multe stiluri și mărimi posibil.
  4. Mișcă-ți degetele de la picioare. Deși poate fi tentant să cumpărați pantofi strânși, evitați adidașii prea mici. Mișcați-vă degetele de la picioare pentru a vă asigura că există suficient spațiu în zona degetelor, aproximativ o jumătate de inch.
  5. Așteptați până seara. Picioarele tind să se umfle pe parcursul zilei pe măsură ce vă mișcați și vă hidratați. Pentru a vă asigura că aveți cea mai bună potrivire, încercați pantofi de alergat seara.
  6. Prioritizează confortul. Dr. Metzl subliniază că confortul este cheia la pantofii de alergare. A fi „cât de obiectiv posibil pentru sprijin și confort” este cel mai bun mod de a găsi pantofii care vor rămâne comozi tură după tură, potrivit Dr. Metzl. Faceți o plimbare lungă și plăcută prin magazin pentru a evita pantofii care vă prinde picioarele sau frecați în orice zonă, ceea ce poate duce la formarea de vezicule.

Ia-ți ținuta de alergare preferată și pantofii de alergare de top testați și ești gata pentru cea mai bună alergare a ta. Cumpărați cei mai buni pantofi de alergare pentru femei.

Iată câteva articole alese special pe care să le citiți în continuare


Inca nu exista pareri, comentarii, recenzii pentru acest articol!

Scrie un comentariu

Nume
Email
Mesaj